Той е пестелив в коментара и пише само, че ще

...
Той е пестелив в коментара и пише само, че ще
Коментари Харесай

Илън Мъск Праща Екип Инженери На Помощ В Тайланд!

Той е спестовен в коментара и написа единствено, че " ще забележим на място по какъв начин можем да помогнем на държавното управление. Трудно е да оцениш всичко от разстояние. "

Мъск изрази вяра подготовката на екипа и техниката, която фирмите могат да дават, да помогне за спасяването на блокираните.

Припомняме, че към 1000 души вземат участие досега в избавителната интервенция. Тя към този момент взе жертви - тайландски водолаз.

Властите се притесняват, че има заплаха много да спадната равнищата на кислорода в камерата, където момчетата и техният треньор са хванати в капан. Нивата на О2 са изчерпват и от огромния брой хора участващи в избавителната интервенция в пещерната мрежа.

Затворената група е в положително здравословно положение и постоянно са снабдявани с храна и медицински грижи. Властите към момента се пробват да измислят по какъв начин най-безопасно да ги изведат, като чиновниците акцентират, че няма да поемат опасности с сигурността на момчетата.

Спасителни в продължение на дни изпомпват вода от пещерата, само че защото водата в пещерата се зарежда от дупки и потоци в хълмовете горе, има възможност пещерната камера, в която се намират да се наводни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР