Той е пенсионер, с три байпаса на сърцето и се

...
Той е пенсионер, с три байпаса на сърцето и се
Коментари Харесай

72-годишен влогър шашна България ВИДЕО

Той е пенсионер, с три байпаса на сърцето и се усмихва най-малко 200 пъти дневно. Взел камерата преди две години и до момента има над 300 видеа - разкази с жителите на село Якимово. " Влизаш от вратата и започваш да снимаш без никакво предизвестие, авансово съм им споделил на хората, че ще вляза, фотографирам и като го изненадам малко всичко е същинско и нещата се получават ", сподели пред камерата на " Събуди се " - Семчо Миронов.

Разказаните историите на Семчо от време на време се случват непринудено, даже и на улицата. Среща хора, разпитва ги и ги записва. " Но, с цел да стане един клип същински, най-важното е всичко да бъде натурално и същинско, без да изрязваш нещо, което си видял. И да видиш нещо неловко може да превъртиш малко, нали камерата прави чудеса ", сподели още Миронов.

Със своите истории има 5000 другари в обществената мрежа и над 7000 почитатели. Семчо има и своя загадка за " ръката статив ", която снима и демонстрира видеата, без да трепват. " Ръката не ми трепти, защото преди всяко снимаме употребявам една ракия от 100 грама и по този метод не ти трепти ръката ", съобщи 72-годишният влогър.

А една от последните и най-гледани негови истории е тази с домашния любим, не кой да е, а сива гарга. Враната Пейо е паднала от гнездото си, когато снахата на Любен я намира и стартира да се грижи за нея. След месец дамата взема решение да я занесе в дома на свекър си и я пусне на независимост, само че тя не си потегля.

А видеото на Семчо прави враната звезда. " Всички ме поздравяват. Аз мисля, че подобен случай няма и това ще остане един огромен спомен най-малко за Якимово ", съобщи жителят на село Якимово - Любен Здравков.

Спомени, които след години ще се гледат от внуци и правнуци. " Нашето село си отива, освен нашето, а всички села в България си отиват. Ние сме 2000 къщи - в 800 живеят хора, 1200 са заключени, а животът на село може да бъде прелестен. През цялото време желая да покажа на хората, че тук може да се живее доста, доста по-добре ", добави Семчо Миронов.

И до момента в който може ще споделя и демонстрира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР