Той е красив, силен, слънчев, палав, радост за семейството си,

...
Той е красив, силен, слънчев, палав, радост за семейството си,
Коментари Харесай

Ранени ангели! Да върнем детството на Ради!Ранени ангели! Да върнем детството на Ради! Коварна болест внезапно връхлетя върху 4г. момченце от Петрич! Малкият красавец се бори, но има нужда от помощ!

Той е хубав, мощен, безоблачен, своеволен, наслада за фамилията си, синът, с който се гордеят. Малкият мъж, който не пропуща да подари мама с цвете и да оказва помощ на тате, когато поправя колата си. Той е 4-годишният ангел, донесъл най-красивите и щастливи мигове на фамилията си. Той е Ради.

Едно прелестно момченце от Петрич, чието детство обаче ненадейно бе помрачено. Коварен израстък в мозъка му промени живота му, неговият и на цялото му семейство. Страшната вест, която чуха през ноември, се стовари с цялата си мощност и смаза веселието в дома им, изпрати им тестване, през което би трябвало да преминат, в името на раненото ангелче Ради.

Той има потребност от силата им, от поддръжката на фамилията си, само че и от тежко и дълготрайно лекуване. Претърпял към този момент 2 интервенции, дребният Ради изумява със силата си в борбата си за живот. За него има вяра, само че са нужни пари. 90 000 Евро за лекуване в чужбина. Сума, непостижима за всяко обикновено българско семейство. Затова родителите му молят за помощ. Обръщат се към всички положителни хора със вик за помощ.

Детенцето им би трябвало да се лекува, да оздравее, да смени болничната стая с улицата... да смени болничните облекла, да тича и играе с връстниците си . Защото раненият ангел е едвам на 4 години...

Той знае, че е болен, само че и има вяра, че ще оздравее. Мили хора, дано не губим време. Нека не разочаровавме Ради, дано фамилията му не губи вярата в положителното! То съществува и ще бъде сътворено от всички нас.

Вече в Петрич е оповестена акция за набиране на средства за Ради. Struma. com се включва в акцията с апел: Едно детенце има потребност от всички ни. Едно българско семейство моли за помощ за детето си. Отворете сърцата си и както постоянно сме го правили да помогнем. Да дарим. За живот на Ради! Да върнем усмивката му и силата на неговите дребни крачета, да тича в двора на детската градина, да тича,за да прегърне мама и тате!

Петя Колева

А Ето какво написаха родителите му:

Едно семейство се обръща към всички вас Познати и Непознати със Зов за Помощ
През ноември месец нашия дребен, сладостен наследник - Ради който е единствено на 4 години му бе открит израстък на мозъка. Претърпя две интервенции в Пирогов, само че за жалост хистологията не е добра и се наложи да продължим лекуването си в Турция( където се намираме е в момента).
Диагноза на Ради е:
Ту/карцинома/плексус хороидеус вентрикули терции церебри.
Ще е належащо дълготрайно лекуване, съгласно професорката към 12 месеца. Ако Ради понася добре химео и лъчетерапията може да се понижи с някои месец, само че всичко това е Божа работа

За лекуването, без спомагателните разноски ще ни е нужна сумата от 90 000 евро, която е непостижима за нашето семейство, само че Силно имаме вяра, че с ваша помощ ще успеем да я съберем нужната сума, Ради ще има сили и ще се бори ( както всички споделяха в Пирогов, той е мощен като Хълк) и дружно ще победим.
Благодарим ви от сърце
Банковата сметка, по която се набират средства за лекуването на Ради е на мое име.
Титуляр: Петър Кръстев Петков
IBAN:
BG29STSA93000029588060
( сметката е в лв. в банка ДСК)
Основание: Дарение за лекуването на Ради
Gergana Petkova

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР