Той е и член на Комисията по безопасност на движението

...
Той е и член на Комисията по безопасност на движението
Коментари Харесай

Общинар от ПП-ДБ се оказа избягалият от ПТП и отказал тест за алкохол и дрога в София

Той е и член на Комисията по сигурност на придвижването

Общинарят, който след злополука избягал, а при задържането си отказал да бъде тестван за алкохол и дрога се появи столичният общински консултант от ПП-ДБ-СС Благовест Георгиев. Това написа в публикация " 24 часа "

06 април 2024, 10:17

Член на Комисията по сигурност на придвижването в СОС бяга от ПТП, отказал и тест с дрегер

Вчера към 21 ч в Министерство на вътрешните работи е получен сигнал, че на ул. " Драган Цанков " и ул. " Кирил Видински " в София " Ауди А4 " минало в насрещното и се забило в " Шкода Супърб ". Цялата дясна страна на шкодата била смазана, само че водачът на аудито не спрял. Свидетели го последвали и го видели да паркира автомобила на ул. " Елин Пелин " 28.

Оказало се, че зад кормилото е бил Благовест Георгиев на 43 година общински консултант в Столичен общински съвет от коалиция ПП-ДБ и " Спаси София ". Той отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и опиати.

Столичният общински консултант, предизвикал злополуката нощес и усъмнил очевидците, че е използвал алкохол, е член на комисията по превоз и пътна сигурност.

Той има отвод и през 2007 година, а през 2017 година е бил открит след приложимост на алкохол 0,8 и му е било отнето свидетелството за ръководство на автомобил за 8 месеца. Тогава му е била наложена и санкция от 700 лева Задържан е бил в районно ръководство. Установени били очевидци, които декларират, че точно Георгиев е управлявал автомобила.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР