Той е харизматичен, но и мистериозен. Усмивката се прокрадва леко

...
Той е харизматичен, но и мистериозен. Усмивката се прокрадва леко
Коментари Харесай

Киану Рийвс - най-желаният мъж

Той е харизматичен, само че и тайнствен. Усмивката се прокрадва леко по лицето му, с цел да открадне още някое женско сърце. Но обича да е център на внимание, само че даже несъзнателно съумява да се трансформира тъкмо в това.

В последните години като че ли бяхме позабравили за Киану Рийвс и на него това като че ли доста му харесваше. Но около премиерата на " Джон Уик 3 " артистът още веднъж получи опцията да стане повсеместен любим. Не, че я е търсил и желал.

" Кианусансът " (комбинация сред Киану и ренесанс) съумя да завладее обществените мрежи и Рийвс мълчешком бе разгласен за " интернет гадже " . Филантроп, който подкрепя фондации, акции и лечебни заведения. Самотен благородник, който се държи с дамите по този начин, както всяка от тях би желала.
 Снимка 429720

Манията по него стигна до такава степен, че в интернет можем да намерим петиция, подписана от хиляди души, които желаят Киану да бъде разгласен на Човек на годината в обичайна ранглиста на списание Time .

Докато той не прави нищо целеустремено, всички полудяват още повече по него. На премиерата на " Играта на играчките 4 " преди дни артистът разяснява непредвидената и за него еуфория към името му, написа People.
 Киану Рийвс, фотосите с последователки и какво е отношението му към дамите
Киану Рийвс е прекомерно добър за този свят

Едно забавно умозаключение

Рийвс е повече от сюрпризиран от купата " internet boyfriend " и счита, че това е " откачено, само че и ужасно ". Още по-страхотно за нас е, че артистът се е захванал с доста планове по едно и също време и занапред стартира да ни радва с функции. Така че, в случай че още не сме се влюбили, имаме време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР