Той е големият победител в конкурса Най-добър млад предприемач на

...
Той е големият победител в конкурса Най-добър млад предприемач на
Коментари Харесай

„Сливи за смет“ донесоха 10 бона награда на Мирослав Гаригов

Той е огромният победител в състезанието „ Най-добър млад бизнесмен на град Пловдив “

 

Настолна игра за преработване на боклуци „ Сливи за боклук “ донесе на основателя си Мирослав Гаригов премия от 10 хиляди лева Той стана огромният победител в състезанието „ Най-добър млад бизнесмен на град Пловдив “.



Първенците бяха наградени през днешния ден в Градската художествена изложба. Сред формалните посетители бяха зам.-кметовете Георги Титюков, Тодор Чонов и Величко Родопски. В чест на спечелилите те разрязаха особено приготвена торта с името на състезанието.



 

Второ място журито гласоподава за цифрова просветителна платформа, подобаваща и за възпитаници, и за преподаватели. Тя е разработка на Здравко Дионисов, който получава 6 хиляди лева



В борбата за третото място се класираха двама участника – Георги Колев и Здравко Балджиев, които ще получат по 3 хиляди лева Георги Колев е конструирал дрон с приложение в земеделието – в частност да прави точно напръскване с торове и растителнозащитни препарати. Той е възпитаник в Математическата гимназия под тепетата.



Здравко Балджиев е създал уебсайт за детегледачки „ Рента баба “, а вдъхновението пристигнало от брачната половинка му Стела, с която от скоро се радват на второ детенце.  



Конкурсът „ Най-добър млад бизнесмен на град Пловдив “ се организира за 14-и път и се провежда от отдел „ Спорт и юношески действия “ към Община Пловдив. Негов основател е зам.-кметът Георги Титюков. Той разяснява, че от старта на проявата досега в нея са се присъединили близо 400 млади пловдивчани. Голяма част от спечелилите са съумели да осъществят сполучливо плановете си в практиката.

Проявата дава опция за присъединяване и изява на български жители от 18 до 35 годишна възраст, които са с непрекъсната адресна регистрация под тепетата.

В журито са взели участие външни специалисти, университетски преподаватели, представители на студентските препоръки, и представители на общинската администрация.

Снимки от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР