Той е бил изправен пред призиви да подаде оставка, но

...
Той е бил изправен пред призиви да подаде оставка, но
Коментари Харесай

Вицът за изнасилване на среща на министъра на вътрешните работи Джеймс Клевърли е „мизогинистичен“ и „много зле преценен“, казва високопоставен депутат от торите

Той е бил изправен пред апели да подаде оставка, само че Даунинг Стрийт сподели, че Риши Сунак „ счита въпроса за завършен “ след извинението му.

Попитана за коментара, депутатът от торите Каролайн Диненидж сподели пред Sky News: „ Мисля, че това беше доста зле преценен коментар. Но желая да кажа, че Джеймс има този коментар и се извини.

" Мисля, че той схваща и в действителност всеки, който следва Джеймс в обществените медии, ще види какъв брой надълбоко е влюбен в жена си и какви прелестни връзки имат.

" Така че знаете ли, мисля, че той се извини, да продължим. “

„ Всички споделяме неща, за които съжаляваме “

Когато го запитаме дали, като се има поради ролята му, той би трябвало да прави такива мнения, Dame Caroline сподели, че това е „ неуместна, глупава забележка “, за която тя е сигурна, че той „ изцяло съжалява “.

Dame Caroline, която е ръководител на Комисия по просвета, медии и спорт и a член на комисията по дамите и равенството, добави: „ Искам да кажа, че всички споделяме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР