Той благодари на софиянци и най-вече на тези, които са

...
Той благодари на софиянци и най-вече на тези, които са
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци

Той благодари на софиянци и най-много на тези, които са го поддържаха за една по-различна София. Благодари и на политическите партии. 

" Искам да благодаря на всички софиянци, които през днешния ден излязоха да гласоподават, и изключително на тези, които ни поддържаха в този така значим ден. Благодаря им, че гласоподаваха за една по-различна София, тази, за която мечтаем, тази, за която приказваме по какъв начин да бъде ръководена от хора, които я обичат ", сподели той. Тази, за която мечтаем, тази, за която приказваме по какъв начин да бъде ръководена от хора, които я обичат, с цел да може да стане този прекрасен европейски, чист, организиран, зелен град, където няма хора втора употреба, където няма квартали втора употреба ", сподели той.

Терзиев благодари и на политическите партии и организациите, които застанаха зад кандидатурата му. " Много огромно благодаря за това, благодаря за тази поддръжка. Радвам се, че четири месеца бяхме на терен. Нещо, което не се е случвало в сходен вид акция. Проведохме една извънредно позитивна акция. Където хората имаха опция да се срещнат с нас, с нашия екип, с концепциите ни за града ", добави претендентът за кмет.

" Това, което от самото начало сме казвали, е че ние работим за София, търсим решенията за всички софиянци, а не нареждаме против някои претенденти. Работим за софиянци, желаеме да благодарим на всички и да кажа, че аз не преставам борбата да бъда кмет на всички софиянци. Борим се за всички софиянци, което вършим през последните четири месеца ", разяснява още той.

Радвам се, че четири месеца бяхме на терен и организирахме една положителна акция, сподели Терзиев. 

Той не пожела да отговори на въпрос на публицистите с кой избира да се яви на балотаж - Ваня Григорова или Антон Хекимян. Отговорът му бе работим за софиянци, борим се за всички. 

Борис Бонев, лидер на листата за общински съветници на ПП-ДБ съобщи, че са болшинство в Общинския съвет. На балотажа нямаме подозрение, че Терзиев ще е идващият кмет, без значение кой ще е на балотаж. 

" За нас е значимо, че София от през днешния ден не е същата. София от през днешния ден отваря нова страница в своята история и нямам никакво подозрение, че тази страница ще бъде доста по-успешна, доста по-адекватна, доста по-отворена към бъдещето. Така че направихте страховит резултат ", съобщи Бонев.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР