Той благодари на двете украински военни подразделения, които удържат позициите

...
Той благодари на двете украински военни подразделения, които удържат позициите
Коментари Харесай

Зеленски: Соледар все още е украински frognews.bg

Той благодари на двете украински военни подразделения, които удържат позициите си в региона, в който се водят най-тежките сражения. И съгласно Пентагона няма удостоверение, че Соледар е минал под съветски надзор.

 

Проблемите на фронта, тежките загуби - на хора и техника, както и неуспехът за постигането на стратегическите цели, евентуално са повода за промяна на главнокомандващия на " специфичната военна интервенция ", както Москва назовава нахлуването в Украйна, споделиха още от Пентагона.

 

" Най-важната тематика е Соледар, Бахмут и сраженията в региона на Донецк като цяло. Анализирахме в детайли какви решения би трябвало да се вземат, какви подкрепления са нужни и какви стъпки би трябвало да подхващат командирите през идващите дни. Обсъдихме обстановката със снабдяването на войските с оръжие и муниции, съответното взаимоотношение с нашите сътрудници ", разгласи украинският президент Володимир Зеленски, представен от Българска национална телевизия.

Представител на съветското външно министерство съобщи, че при възможни договаряния с Украйна би трябвало да се има поради, че съставът на Руската федерация към този момент има нови райони - той приказва за Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска области, които бяха анексирани след непризнати от интернационалната общественост референдуми.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР