Той бе включен и в делегацията, която замина през 2015

...
Той бе включен и в делегацията, която замина през 2015
Коментари Харесай

Още Един Роден Милионер Си Отиде! Кой Бе Георги Гегов?

Той бе включен и в делегацията, която отпътува през 2015 година в Москва за договаряния с съветския президент Владимир Путин и с представителите на Газпром.

Георги Гегов живееше с някогашната депутатка от ГЕРБ Теодора Георгиева. Освен другите си активи, двамата имат четири жилището в София, три гаража и три магазина. На името на Теодора Георгиева е записан и Мерцедес - ML, платен през 2008-а за 86 хиляди лв.. Общо двамата имат влогове в банки за над 250 хиляди евро и 36 хиляди щатски $, написа Блиц.

Георги Гегов е следващият, напуснал този свят, в черната серия на представители на бизнеселита. Първи си отиде притежателят на " Асарел Медет " Лъчезар Цоцорков. Причина за гибелта му бе подло онкологично заболяване. С рака не съумя да се пребори и акционерът в " Петрол " - мултимилионерът Денис Ершов.

Отново след месеци си отиде и различен прочут предприемач - Петър Христов. Един от най-заможните българи бе убит брутално, до момента в който отиваше към офиса си в София.

Предпоследен в черната серия се оказа различен доста прочут предприемач - Стефан Шарлопов, който издъхна в съня си едвам на 55 години.

По неуместно съвпадане изпълнителен шеф на " Булгартрансгаз " ЕАД Георги Гегов си отиде на 42 години в деня, в който Шарлопов бе изпратен в последния си път.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР