Това заявиха от служебния кабинет по повод новооповестената информация по

...
Това заявиха от служебния кабинет по повод новооповестената информация по
Коментари Харесай

Правителството е готово да подкрепи партньорските държави САЩ и Великобритания

Това обявиха от служебния кабинет във връзка новооповестената информация по закона " Магнитски "

Служебното държавно управление е готово да поддържа партньорските страни Съединени американски щати и Англия. Това се споделя в позиция на държавното управление „ Донев-2 ”.

Кабинетът държи на върховенството на закона и битката с корупцията в България, се споделя в документа. „ Оповестената нова информация по световния закон „ Магнитски “ и режима на световните антикорупционни наказания на Англия е на първо място в пълномощията на правосъдната власт ”, пишат от „ Дондуков ” 1, предава.

Както предходното служебно държавно управление, по този начин и актуалното е съществено ангажирано с тематиката за правосъдната промяна и битката с корупцията в България и работата в тази посока ще продължи, съгласно пълномощията, с които разполага изпълнителната власт, осведомят от Министерския съвет.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Съединени американски щати разгласи лист на още лица, които попадат в листата по глобите " Магнитски ". Това са Владислав Горанов, Румен Овчаров, Николай Малинов - водач на партия " Русофили за възобновление на отечеството ". Санкционирани са още Иван Генов и Александър Христов Николов - и двамата някогашни шефове на АЕЦ " Козлодуй ".

От друга страна, Англия наложи наказания на Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков.

Служебният кабинет ще внесе още веднъж в Народното събрание законопроектите, свързани с промяната в правосъдната система, които не бяха признати от 48-ото национално заседание.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР