Това заяви за БНР Костадин Костадинов от Българската аграрна камара,

...
Това заяви за БНР Костадин Костадинов от Българската аграрна камара,
Коментари Харесай

Земеделци заплашват, че протестите им могат да стигнат и до София

Това съобщи за БНР Костадин Костадинов от Българската земеделска камара, една от протестиращите браншови организации на земеделци.

 

" Машините са хиляди, които излязоха. Има запитвания от хора, които да се включат към митинга. Сега са по места, по два-три часа през тази седмица. Следващата седмица всички тези точки, които ги виждате, ще бъде цялостно блокиране на страната. Всичко това ще тръгне за София ", уточни ръководителят на Българската земеделска камара и добави, че няма " сигнали от властта " по главните претенции на земеделците - погашение на така наречен украинска помощ за най-засегнатите браншове, подкрепяне отвън сегашната методика, учредена на данъчните заявления.

" Голяма част от земеделските производители са избрали метод да се таксуват 60/40. Там в никакъв случай не си на загуба. Ще пресмяташ разноските 60/40 и облагаш другото. По декларация не можеш да излезеш на загуба. Всички дребни са по този начин ", означи Костадинов и разясни, че е нужно и приемането на специфични закони за част от земеделските сектори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР