Това заяви в интервю за БНР Димитър Бербатов, който беше

...
Това заяви в интервю за БНР Димитър Бербатов, който беше
Коментари Харесай

Бербатов: Изпълкомът на БФС може да опита и през март да няма избор на президент

Това съобщи в изявление за БНР Димитър Бербатов, който беше главен кандидат за поста на предходния конгрес. Той загуби изборите от Борислав Михайлов, след което оспорва легитимността на избора.

" Може би тогава трябваше да съм още по-краен и пряк на трибуната, само че не си го разреших. Не си го разреших, с цел да могат да видят хората, присъстващите, сами да се убедят защо става въпрос. И те се убедиха, защото след това получавахме доста позвънявания, а и към момента получаваме, от клубове, от тимове, които към този момент виждат защо става въпрос и е ставало въпрос. Изразиха страдание, че не се стигна до балотаж. Догодина, живот и здраве, към този момент картинката ще е друга ", съобщи Бербатов за предаването " Спорт и музика ".

В момента екипът му събира декларациите от недоволните от ръководството на Михайлов клубове, посредством които да се подсигури конгресът през март да е избирателен.

" Конгресът е постоянен, избирателен, на 18 март вписан в Търговския указател. Но един месец преди конгреса могат да се вършат промени в дневния ред. Може да се промени. Това може да го промени, несъмнено, Изпълкомът на БФС. И ние имаме такива съмнения, че може би, ще се опитат нещо такова. И с цел да не се стига до там - ето по закон и правилник, както предишния път, заявления от клубовете се събират и се състои избирателен конгрес ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР