Това заяви преподавателят по журналистика в Калифорнийският университет проф. Христофор

...
Това заяви преподавателят по журналистика в Калифорнийският университет проф. Христофор
Коментари Харесай

Проф. Христофор Караджов: Визитата на Зеленски в САЩ цели да окаж...

Това съобщи преподавателят по публицистика в Калифорнийският университет проф. Христофор Караджов в ефира на NOVA NEWS.

 

" Зеленски идва, с цел да окаже пряк напън върху републиканците, в това число и върху новия водач на републиканското болшинство в Камарата на представителите Майк Джонсън ", уточни още ученият. " Тръмписткото консервативно крило на републиканците постоянно е било скептично към помощта за Украйна, Не оказа помощ и това, че офанзивата на Киев това лято забуксува ", сподели още университетският учител.

 

По думите му Украйна се употребява като разменна монета за решение на други цели на републиканците, а точно - да бъде сведен потокът от търсещите леговище на южната граница.

 

" Темата Украйна на процедура отсъства в огромните полемики в медиите в Съединени американски щати ", добави експертът. " Ако през февруари – март 2022 година по-голяма част от американците смятаха, че Съединени американски щати би трябвало да поддържа Украйна, то това лято допитванията сочат, че болшинството е на мнение, че е направено задоволително в тази посока. Има и съществено разделяне сред републиканци и демократи ", означи професорът.

 

„ Голяма част от военната помощ отива назад в американската военна промишленост. Това са военни фабрики, които действат в изборните окръзи на доста от конгресмените “, изясни Караджов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР