Това заяви пред Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова, след като

...
Това заяви пред Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова, след като
Коментари Харесай

Йотова: Петков да даде други аргументи за нов КСНС, освен външен натиск

Това съобщи пред Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова, откакто през вчерашния ден министър председателят Кирил Петков насочи апел към президента за свикването на нов КСНС, няколко месеца, откакто подобен се организира по същата тематика.

“Вчера министър председателят аргументира предлагането си с интернационалния напън, само че не даде опция да чуем доста причини - има ли промени в изискванията, има ли нови резултати от страна на Република Северна Македония? На 10 януари имаше съвсем 5-часово съвещание на КСНС, след което излязохме с единна консолидирана национална позиция. Имаше два доста значими детайла - че не можем да се обвързваме с съответни периоди във връзка с предоставяне на зелена светлина за започване на договарянията и че чакаме съответни резултати. Ако министър председателят е намерил причини в тази посока, беше редно да ги чуем”, уточни още Йотова.

По думите й през последните месеци има усилване на езика на омразата в западната ни съседка.

“Имаше нещо премълчано във вчерашния видеозапис на премиера Петков. Имах чувство, че нещо в действителност е станало - в края на работния ден, ненадейно се случи. Нещо имплицитно има”, заподозря Йотова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР