Това заяви пред Българската национална телевизия Владислав Панев, заместник-председател на

...
Това заяви пред Българската национална телевизия Владислав Панев, заместник-председател на
Коментари Харесай

Владислав Панев: На практика митница на “Росенец” няма frognews.bg

Това съобщи пред Българската национална телевизия Владислав Панев, заместник-председател на ПП-ДБ. 

 

По-рано през днешния ден от ПП-ДБ оповестиха, че внасят законопроект, с който да бъде прекъсната концесията на “Росенец ”, удължена от служебното държавно управление на Гълъб Донев с 24 години. Според водачът на Политическа партия Кирил Петков това решение е взето без причини. Поставен е пай период - от една седмица. 

 

По-късно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се ядоса, че ПП-ДБ са си приписали заслугите за този законопроект, който по думите му е бил взет взаимно.

 

“ " На процедура там митница съвсем не работи. Тоест и да работи, то е въз основата на информацията, която й се подава от концесионера - " Лукойл ". Компанията е с преобладаваща съветска благосъстоятелност, тъй че е изцяло обикновено нашата страна да вземе ограничения във връзка с активността на тази компания, изключително в случай че тя се пробва да пази непознати на нас ползи ", добави Владислав Панев.

 

Според него Министерството на превоза може да откри задоволително причини за преустановяване на концесията поради нарушавания.

 

Българската банка за развиване е потвърдила, че не извършва главната си функционалност - да подкрепя дребни и междинни предприятия. През последните 2 години мениджмънтът е добър, само че преди този момент банката е финансирала главно огромни предприятия, свързани с олигарси. Така Панев обоснова концепцията за приватизация на ББР.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР