Това заяви пред Българската национална телевизия Боряна Димитрова, управител на

...
Това заяви пред Българската национална телевизия Боряна Димитрова, управител на
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Партията на Петков и Василев влиза в НС. Въпросът е дали резултатът ще е нулев

Това съобщи пред Българската национална телевизия Боряна Димитрова, шеф на социологическата организация " Алфа Рисърч ".

Коментарът й идва откакто през вчерашния ден публично бе разгласен планът на някогашните служебни министри " Продължаваме промяната ", който регистрира сред 8-9 % поддръжка още преди основаването си. Днес стана ясно, че партията ще подпише съдружно съглашение с партия " Волт ", а ръка протегнаха и от " Демократична България " и " Изправи се.БГ! Ние идваме! ".

" В момента виждаме поръчка да се търси повече разговор. В същото време поръчката за обединението на почтените основава не просто разграничителни линии, а и едно качество на неотстъпчивост и неприемане ", счита Боряна Димитрова.

По думите й в доста огромна степен новият политически план разчита и на персоналната харизма и благосклонност. Стои идната крачка - това харесване по какъв метод ще бъде покрито с съответни ограничения и стратегия.

" Има Такъв Народ сами усетиха разтърсването и отношението към себе си и те направиха спешен пиар, стъпка към реабилитация на доверието и излязоха със поръчка, че поддържат президента Радев. При Има Такъв Народ има спад, само че не можем да кажем, че те ще ерозират до равнища, в които да бъдат застрашени от доста едва наличие в Народното събрание или изпадане. За мен има различен забавен сюжет. Не е коментирано въздействието на акциите в двата избора - за парламент и президент. Няколко партии поддържаха президента Радев - имаме най-малко четири плана. В момента, в който се води акция, всяка една от тези обединения ще желае да получи електорален бонус от рейтинга на президента, което ги слага в остро съревнование ", счита още социологът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР