Това заяви пред Българската национална телевизия бившата регионална министърка от

...
Това заяви пред Българската национална телевизия бившата регионална министърка от
Коментари Харесай

Комитова: Джипката ме заблуди, че строежът на АМ “Хемус” е много напреднал

Това съобщи пред Българската национална телевизия някогашната районна министърка от служебното държавно управление на Стефан Янев арх. Виолета Комитова.

Тя увери, че инфраструктурния обект продължава да се строи. Платените средства за автомагистралата са за изпълнени действия. Комитова още веднъж попита за какво по неотложност по процедурата “ин хаус” са били изплатени милиарди.

ФрогНюз напомня, че в края на предходната седмица в коридорите на Народното събрание от ГЕРБ показаха, че изказванията на вътрешния министър Бойко Рашков за схемите към строителството на Автомагистрала " Хемус " не дават отговор на истината и става дума за внушения, целящи да уронят престижа на Борисовата партия по време на предизборна акция.

Брифингът на депутатите от ГЕРБ пристигна ден, откакто силовият министър уточни, че по делата за Автомагистрала “Хемус” има причина за снемане на депутатски имунитет.

Бившата районна министърка отсече - Автомагистрала “Хемус” не е незабавен инфраструктурен обект.

Комитова загатна, че може да се кандидатира и за кмет на столицата. Информацията обаче не бе изрично доказана. Бившата районна министърка била потърсена от жители, които я увещавали да основат предприемчив комитет и да повдигнат кандидатурата й.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР