Това заяви на брифинг пред журналисти Кирил Петков от “Продължаваме

...
Това заяви на брифинг пред журналисти Кирил Петков от “Продължаваме
Коментари Харесай

Неуспешна Октомврийска революция: ПП-ДБ за вота на недоверие

Това съобщи на брифинг пред публицисти Кирил Петков от “Продължаваме Промяната ” - “Демократична България ”. 

 

Петков дефинира като ненужен вотът на съмнение, импортиран от опозицията. По думите му той е показал " предизборна отпадналост ".

 

Той похвали държавното управление за свършената работа и уточни, че с 63-ма депутати партията има собствен личен кабинет и министри.

 

" Нашите родни остарели и нови болшевики желаеха да си вършат Октомврийска гражданска война, само че това не се случи. Протестиращите на процедура отхвърлиха вота на съмнение, тъй като те бяха подбуждани, търсеше се метод посредством тях да се дестабилизира страната, само че хората схванаха, че държавното управление се грижи за тях ", съобщи в отговор ген. Атанас Атанасов от Демократична България.

 

" Вотът на съмнение сподели безалтернативността на това ръководство. Партии, които преговаряха с ГЕРБ за ръководство, излязоха да ни търсят сметка за какво сме влезнали в това ръководство ", счита на собствен ред Христо Иванов.

 

Според него атакуващите ръководството са посочили, че не могат да образуват политическа опция.

 

" Това ръководство е мъчно, обвързвано е с доста взаимни отстъпки и салда. Конфликтите не стопират и няма да спрат, тъй като това ръководство се крепи на политически сили, които остават съперници ", смята още Иванов.

 

Очаквайте детайлности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР