Това заяви на брифинг пред журналисти главният секретар на МВР

...
Това заяви на брифинг пред журналисти главният секретар на МВР
Коментари Харесай

Версиите за убийството на Алексей Петров остават две

Това съобщи на брифинг пред публицисти основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. 

 

Работи се по събиране на доказателства, с цел да се откри създателя на убийството. Всяко лице, което съставлява интерес, ще бъде разпитано, без значение дали е в роднински връзки с Васил Божков, или не, съобщи още Коцев. Засега няма нито причинител, нито гарант.

Днес в Столична дирекция на вътрешните работи беше разпитана Елена Динева, дамата до Васил Божков. В края на предходната седмица някогашният хазартен необут бе отведен в Столична дирекция на вътрешните работи за разпит, на спецполицията в няколко парцела на Божков. Акцията бе обвързвана точно с убийството на Алексей Петров. И Божков, и юриста му показаха, че са били разпитвани за “глупости ”.

 

" Няма нищо общо с Алексей Петров. Касае се за инспекция на компании или на няколко компании, по които се води следствие още от предходната година и по отношение на това, както и вие видяхте, са пристигнали да правят претършуване и да изземват документи, които им трябват, само че са открили, че такива документи не съществуват и си потеглиха. В известна степен са били свързани, само че в избран миг те са били трансферирани на друго лице и по този мотив е поканен на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи, където сега се намира. Казаха, че не го извеждат, а просто го съпровождат и както виждате той си потегли със личната си кола ", уточни юристът на Божков Георги Гатев.

 

, че случилото се може би има общо с телефона на Алексей Петров, който бе предаден на ФБР за декриптиране.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР