Това заяви Майк Райън, директор по спешните случаи на Световната

...
Това заяви Майк Райън, директор по спешните случаи на Световната
Коментари Харесай

СЗО скастри Китай. Данните за разпространението на COVID-19 не са адекватни

Това съобщи Майк Райън, шеф по незабавните случаи на Световната здравна организация, представен от организация " Ротйерс ".

Коментарът му идва на фона подготовката за срещата сред китайски учени и представители на организацията на Организация на обединените нации, която ще се организира в четвъртък.

" Ние имаме вяра, че актуалните цифри, оповестени от Китай, не показват същинското влияние на заболяването във връзка с приема в болница, във връзка с приема в интензивно поделение, изключително във връзка с гибел “, добави той.

В края на предишния месец най-гъсто обитаемата страна в света стесни дефиницията си за систематизиране на смъртните случаи като свързани с COVID-19. Китай изненадващо разгласи, че анулира всички ограничавания, след повече от две години строги ограничения против разпространяването на ковид. Страната регистрира пет или по-малко смъртни случая дневно след противоположния завой на политиката, само че доста китайски погребални домове и лечебни заведения споделят, че са претрупани, а интернационалните здравни специалисти предвиждат минимум 1 милион смъртни случая, свързани с Коронавирус, в Китай тази година без незабавни дейности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР