Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел в

...
Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел в
Коментари Харесай

Ева Майдел: Растежът на икономиката и доходите е резултат от работата на правителството и бизнеса

Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел в диалози с бизнесмени и служащи във Велико Търново на 16 май 2019 година, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Всички данни за възстановяване на стопанската система, както и увеличаващият се инвеститорски интерес, потвърждават, че сега в България има най-хубавите условия за правене на бизнес. А точно от неговото положение, на работодателите, зависи нарастването на приходите, което всички желаеме да продължи. Високият напредък обезпечава и повече доходи в държавния бюджет и обезпечава повече средства за обществено подкрепяне. “ Това добави Ева Майдел, която има информативен офис във Велико Търново и провежда постоянно срещи с бизнеси от района.



През сегашния мандат на Европейския парламент Ева Майдел работи за политики, подпомогащи бизнеса. Тя беше главен договарящ на Европарламента по регулацията, която ще понижи десетократно таксите за преводи в евро, за което ппредприятията и жителите в България ще икономисват над 60 млн лв. годишно. Майдел беше един от най-активните евродепутати по одобряването на Плана Юнкер и допирнесе за привличането на близо 900 млн. евро за българския бизнес и за откриването у нас на първото звено за помощ при еврофинансиране.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР