Това заяви доц. д-р Атанас Мангъров, началник на Първо Детско

...
Това заяви доц. д-р Атанас Мангъров, началник на Първо Детско
Коментари Харесай

Вече имаме потвърждение, че се е съмнало и петелът е изкукуригал

Това съобщи доцент доктор Атанас Мангъров, шеф на Първо Детско поделение към СБАЛИПБ " Проф. Ив. Киров " ЕАД - София поради новината за четири доказани случая на ковид в България.
Мангъров предизвести за следното пред Българска национална телевизия - не може здравната система да бъде задръстена с карантиниране на заболели, които действително са в положително положение. Ако караме по този начин, какво ще стане с тези, които изпаднат в същински тежко положение, акцентира той. И добави, че по-леко болните умерено могат да си стоят у дома. " Бабите и дядовците да си стоят у дома и да не вървят всеки ден да си мерят кръвното, тъй като са най-защитени ", предизвести доцент Мангъров.
Доцентът уточни, че съгласно него би трябвало да се употребяват първо по-прости проби, които демонстрират съществуване на ковид и които той съпостави с проби за бременност. Според него, единствено след позитивен подобен тест би трябвало да се потегля към по-сложните проби, които се употребяват от Националната референтна лаборатория.
Доц. Мангъров предвижда, че до няколко седмици ще има много заболели и че тематиката ще е настояща още няколко месеца. Той добави, че всички тайничко се надяваме, че с идването на топлото време вирусът ще изчезне, тъй като е нестабилен на по-голяма топлота.
Още: " Доц. Мангъров: Това е синдромът - снахата забременяла, никой не знае по какъв начин "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР