Това заяви депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев пред Bulgaria

...
Това заяви депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев пред Bulgaria
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Недопустимо е премиерът, макар и в оставка, да заяви откровена лъжа

Това съобщи депутатът от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев пред Bulgaria ON AIR в отговор на обвиняванията на премиера в оставка на изключителна конференция, че един от донорите на дясната коалиция създава хардуера на машините за гласоподаване. От Демократична България бързо го опровергаха и от своя страна упрекнаха Борисов в разпространяване на неистини.

Мирчев счита, че ГЕРБ „ явно са се престарали “, като са ревизирали донорите на „ Демократична България “ и в частност на „ Да, България! “.

„ Очевидно в ГЕРБ някой не си е направил добре сметката и не е направил задоволително добра инспекция, тъй като това е обществена информация, с цел да видят, че повече от един човек в България се споделя Иван Тодоров “, уточни депутатът

Мирчев е безапелационен, че е неприемливо министър председателят, въпреки и в оставка и в залеза на политическата си кариера, да съобщи откровена неистина, без да бъде тествана.

„ Като жители разчитаме на тези хора, това са нашите ръководещи - те да са съответни и да могат да взимат положителни решения. Това, че те даже не са създали тази обикновена инспекция, а могат в публичното пространство да хвърлят такава неистина, е смехотворно “, счита националният представител.

„ Шокиращо е, че министър председателят си служи с подобен инструментариум. Има напрежение, тъй като те виждат в нас същинския си политически съперник “, посочи Ивайло Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР