Това включва и БСП. Такава прогноза направи ясновидката Гюкчен пред

...
Това включва и БСП. Такава прогноза направи ясновидката Гюкчен пред
Коментари Харесай

Феноменът Гюкчен Няма Пропуск, Но Сега Побеляхме! Страшни Дни За България През 2018, Няма Да Ни Подмине! Ужас, Бойко Борисов Ще

Това включва и Българска социалистическа партия. Такава прогноза направи ясновидката Гюкчен пред " Новини.бг ". Тя е единствената врачка, която сподели, че Англия ще излезе от Европейски Съюз през 2016 година и позна. Според нея двете партии от дълго време е трябвало да се обединят.

„ И двете партии (БСП и ГЕРБ) ще бъдат доста мощни, само че изборите, които ще бъдат провокирани, ще дойдат от самото ръководство. Европейското председателство ще мине обикновено “, предвижда Гюкчен.

„ Бойко Борисов е на път да сплоти Балканите, нещата ще му се получат. Може би изборите, които ще дойдат ще бъдат провокирани от патриотите. Аз бях предсказала, че ще има оставки в кабинета. Вече смениха един министър, в този момент чакам до февруари и втори да сменят “.

Природните бедствия

По принцип природата е динамична като хората. Тази експанзия, която я има при хората, стартира през 2012 година и към този момент се успокоява. Тя и природата се успокоява, тъй като е част от нас и приема от нас експанзията. Големи катаклизми с жертви няма да има в България. В международен мащаб обаче ще има. Големи наводнения виждам във Англия, в Америка ще има урагани. България е благословена страна. Тук ще има наводнения, само че няма да са с жертви. Единственото, от което би трябвало да се пазим в България, са злополуките. Даваме доста жертви по пътищата. В този аспект би трябвало да се работи, тъй като има доста невнимателни младежи. Ще има доста пътни катастрофи “, предвижда гадателката.

„ Разрушителни трусове в България няма да има. Може да има, само че ще са слаби. По-вероятно е в Гърция да има мощни земетресения, към Великден “, предвижда тя.

Разпадане на Европейски Съюз

Виждам към края на 2018 и началото на 2019 година, че Франция ще тръне към излизане от Европейски Съюз. Може би ще се стигне до някакъв консенсус за огромния разпад на Европейски Съюз след излизането на Англия, Франция и Германия. Това ще е в края на 2019 година Обединението, което го направиха в миналото, бе с цел да оказват помощ на по-малките и небогати страни, само че то ще се разпадне. След като се разшири Европейски Съюз и падна Шенген за доста страни това стартира да смъква остаряла Европа надолу в края на 2018-2019 година “, предвижда гадателката.

Балканите ще се обединят

Много от дълго време съм предсказала, че ще се сътвори Балкански съюз. Между 2018-2020 година Ще има Европейски Съюз, само че той ще бъде от обособени страни. Ние на Балканите би трябвало да сме обединени, не би трябвало да сме клонинг на никого. Оттук са минали най-различни цивилизации. Имаме смесена и мощна кръв, и каквото и да ни насаждат, хората постоянно ще се обичат. Това е експанзията на огромните страни, които желаят да разбият дребните страни.

Северна Корея

Ще има студена война сред двете Кореи, която ще засегне целия свят. Трябва да се направи нещо, с цел да се обедин Корея. Това е на път да стане след 2019 година Ким Чен-Ун ще бъде свален. 2018 година е година на огромните промени. Много неща ще тръгнат в позитивна тенденция и всички диктатори ще бъдат свалени от самото общество. Това ще се случи и със Северна и Южна Корея. Русия е мощна страна. Ако би трябвало някой да избавя Балканите това ще е Русия. Затова в никакъв случай не би трябвало да се обръщаме против тях. Това е най-братски настроената страна към Балканите.

Тероризмът Терористичните актове в света ще зачестяват. Това ще се случва съвсем всеки месец. Балканите също няма да бъдат избегнати. Затова най-много би трябвало да сме деликатни. „ Пожелавам на българите да са живи и здрави. Годината ще е добра, в случай че хората се извърнат вътре към себе си и послушат вътрешното си аз, тъй като в България има доста духовни хора, които в случай че си трансформират от вътрешната страна нещата, от фамилиите, нещата ще им се наредят. Пожелавам една сполучлива 2018 година и хората да си върнат гостоприемството и любезността, тъй като напоследък всички сме агресирали. Когато сме си самодостатъчни ще успеем “, безапелационна беше Гюкчен.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР