Това твърдят близки на жертватаСадизъм срещу 18-годишно момиче. То бе

...
Това твърдят близки на жертватаСадизъм срещу 18-годишно момиче. То бе
Коментари Харесай

400 ШЕВА: Мъж обезобрази приятелката си с макетно ножче и обръсна главата ѝ

Това настояват близки на жертвата

Садизъм против 18-годишно момиче. То бе обезобразено с макетно ножче. Нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът ѝе строшен, а с цел да бъде гаврата цялостна - най-после цялата ѝкоса е подстригана с машинка. Младата жена е избавена, само че са ѝнаправени 400 шева. Предполагаемият причинител е нейният другар, който е бил арестуван за 72 часа, а по-късно е пуснат на независимост, съобщи Нова тв.

„ На 26 юни брачният партньор ми се обади и ми сподели, че щерка ни е пребита грубо и нарязана с макетен нож. Разрезите бяха жестоки, с огромна дълбочина. По скалпа ѝ имаше голям брой рани от машинката. Емоционалното ѝсъстояние е сринато. Тя ми описа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, само че в началото никой не ѝе дал отговор. След това мъжътказал: „ Аз съм ” и тя е отворила. Според мен претекстът на закононарушението е ревнивост. Бяха дружно четиримесеца. Преди случилото се нямахме индикация за принуждение. Не е имало закани ”, описа майката на момичето.

„ Има разминавания сред изказванията на Прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил признания. Как и кой реши, че това е лека телесна щета? От болничното заведение бяха в потрес, когато видяха в какво положение е момичето ”, показа другарка на потърпевшата.

Първоначално Районният съдпостановил непрекъснат арест, нопо-късно Окръжниятпроменил постановлението и мъжът билпуснат подпарична гаранция. Травмите на дамата са избрани като лека телесна щета. От Районната прокуратура в Стара Загора изпратиха позиция до NOVA по случая.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР