Това твърдение рискува да си навлече гнева на моралистите. Нека

...
Това твърдение рискува да си навлече гнева на моралистите. Нека
Коментари Харесай

Прост, но много точен тест: Той наистина ли ви обича?

Това изказване рискува да си навлече гнева на моралистите. Нека го създадат, само че какво ще кажат за откровеното състрадание, за галенето по рамото, за взаимния рев и други сходни прояви на страсти?

Всъщност всичко е доста просто: в случай че един човек ви обича, той ще се втурне да ви помогне. Ако обичаният човек е надалеч, това не пречи на любовта му към вас. Можете да се обичате и от хиляди километри разстояние. Сега, в цифровата ера, можете да си пишете, колкото желаете, да говорите и да се виждате - през екрана. Повярвайте - това към момента е връзка и обич. Мониторът не пречи на любовта.

 жена

Ето го елементарният, само че безусловно сигурен симптом за обич

Понякога с месеци, години хората са принудени от събитията да живеят разграничени. Може още да няма опция по какъв начин да сте дружно, само че отново да има обич. Съобщения, позвънявания, сладки фотоси и любовни думи…

Има един метод да разберем дали това е обич, или не е. Истинско възприятие ли е, или просто сантиментална игра от страна на човек, който се оправя добре и без вас и най-вероятно има същинска връзка, за която даже не подозирате. Има един метод да разберете дали ви обича, или не. Дали сте му нужна, или не. Много е елементарен.

Ако си в неволя, в случай че си болен,

в случай че те сполетят тежки проблеми, този, който те обича, незабавно ще се подготви и ще тръгне. Ще преодолее всички трудности, с цел да помогне. Ако това въпреки всичко в действителност не е допустимо и ви разделят непреодолими условия, обичаният ви незабавно ще ви предложи помощ и поддръжка, каквато му е посилна от отдалеченост.  Дори да откажете, той ще ви предложи даже пари. Ето ви един толкоз елементарен тест. Прост, само че стоманен симптом за обич.

 мъж, жена

Това предписание важи във всички случаи

Каквито и да са събитията към този, който обича, той ще предложи помощта и поддръжката си. И ще прибегне към дейности, тъй като няма нищо по-ясно от тях. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР