Това те направиха пред кумовете си и най-близките си роднини

...
Това те направиха пред кумовете си и най-близките си роднини
Коментари Харесай

Толкова Скоро След Сватбата: Светлана И Християн Направиха Голямото Признание!

Това те направиха пред кумовете си и най-близките си родственици и другари. На 12-ти юли, когато милионерският наследник навъпрши 30 години те събраха на охолно празненство стотина посетители в столичен хотел.

Двойката се е подготвяла за тържеството месец и половина, а роклята на булката била подготвена за два.

„ Винаги съм знаела с каква рокля желая да бъда на моята женитба. Обясних на Борче Ристовски какво желая и след два часа той ми изпрати схема.

Всъщност това са два тоалета в един и долната част от тюл се маха. Роклята беше подготвена ден преди сватбата. ”, призна Светлана Василева, към този момент Гущерова, пред списание LOVE style.

На сватбата на плеймейтката и милионера били спазени всички български обичаи за венчавката. Булката ритнала менчето с водата и китката в него.

От този обред станало ясно, че първото им дете ще е момиченце. Това обаче не съответствува с тяхното предпочитание. Защото младото семейство желае да има момче.

„ Много сме щастливи с Християн и си пожелаваме да остареем дружно и да имаме три деца. Не чаках, че един автограф може да промени нещо, само че съм се лъгала. Вече като омъжена жена се усещам доста по-отговорна и зряла ”, показа булката.

За първият си танц като семейство двамата избрали песента Love Me Like You Do от скандалната лента „ 50 нюанса сиво ”. Понеже това бил първият филм, който двамата гледали като гаджета.Те спазили ритуала и с чупене на питката.

По-голямото парче попаднало в ръцете на Християн Гущеров. От което станало ясно, че той ще командва в къщи. Но по време на сключване на гражданскияа брак Светлана Василева съумяла да го настъпи.

Единственото, което не спазили било да не спят дружно преди сватбената гала. Те останали дружно, както постоянно до момента. Заради което нямали и първа брачна нощ.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР