Това Световно първенство по футбол ще се запомни с много

...
Това Световно първенство по футбол ще се запомни с много
Коментари Харесай

Новата топка, с която ще се играе на Мондиал 2022

Това Световно състезание по футбол ще се запомни с доста неща, като едно от тях са изненадващите резултати, които бяха реализирани. Както и историческото класиране на Мароко за полуфиналната фаза.
 Мондиал 2022, Мароко против Испания и по какъв начин един преподавател е станал милионер
Учителят, който стана милионер с помощта на Мондиал 2022

Ето по този начин се залага

Не можем да отречем, че технологиите имат сериозен принос за всичко случило. Достатъчно е да си напомним всички анулирани поради засади голове. Или пък вторият гол на Япония против Германия в груповата фаза, при които доста хора бяха уверени, че топката е напуснала терена.

Е, не беше и това го знаем с помощта на датчика в топката, който регистрира освен всяко едно допиране до нея, само че и засича с доста огромна акуратност местоположението ѝ. Иновациите на Мондиал 2022 обаче не стопират дотук, тъй като полуфиналите и финалът ще бъдат играни с напълно нова топка.

Al Hilm , което на арабски значи фантазията, още веднъж е дело на adidas и ще размени топката, с която се играха всички срещи досега - Al Rihla. Новата топка ще разполага с безусловно всички екстри, с които и остарялата.

От FIFA настояват, че всеки един подробност по Al Hilm е помислен деликатно и това ще бъде първата топка, употребена на полуфинали и край на международно състезание, при изработката на която са употребявани единствено мастила и лепила на водна основа.

Цветовете на топката също не са по никакъв начин инцидентни, тъй като текстурираният златен цвят, който е и главен, е въодушевен освен от цвета на трофея, за който тимовете ще се борят, само че и от цвета на пустините в района на Доха.
 Мондиал 2022, adidas, Al Rihla и за какво високотехнологичната топка има потребност от зареждане
Защо топките на Мондиал 2022 се зареждат

Al Rihla е доста повече от футболна топка

В цветовете на Al Hilm е вплетена и шарката от знамето на Катар. Според FIFA топката отразява силата на спорта и футбола да сплотяват света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР