Това стана ясно на среща между областния управител Анатоли Станев

...
Това стана ясно на среща между областния управител Анатоли Станев
Коментари Харесай

Две инициативи стартират от ОДБХ в Русе

Това стана ясно на среща сред регионалния шеф Анатоли Станев и шефа на ОДБХ инж. Иван Ласонин.

Още от идващия месец инж. Ласонин ще има приемен ден за жителите. Той ще бъде всяка първа и трета сряда от месеца сред 15.00 и 17.00 часа. В рамките на тези два часа всеки ще може да зададе въпросите си и да показа вижданията си персонално с шефа на ОДБХ, както и да се осведоми по въпроси, свързани с активността на институцията. „ Мисля, че това е нужна стъпка, която ще даде спомагателна сигурност на жителите. Въпросът за сигурността на храните е от първостепенно значение за всеки и хората би трябвало да бъдат спокойни какво употребяват. “, сподели инж. Ласонин. Записването за приемния ден ще става на телефон 082/845 956 от 09.00 до 17.30 часа всеки работен ден.

Същевременно от ОДБХ имат намерение да стартират регулярно осъществяване на дни на отворените порти. Първата такава акция най-вероятно ще бъде през втората половина на месец септември тази година и ще е ориентирана най-вече към студентите в тази сфера. Идеята е младите и способни фрагменти да бъдат стимулирани да останат в България и да работят в интерес на страната. „ Разбира се добре са пристигнали възпитаници, аграрни производители, търговци, представители на заведенията за публично хранене и поданици на района с интерес към нашата активност “, добави инж. Ласони и увери, че всички в поверената му институция ще се постараят да създадат събитието оптимално забавно за дребни и огромни. Освен това в границите на самодейностите от ОДБХ ще изнасят и потребна информация за потребителите по какъв начин да разпознават какъв брой са пресни продуктите, които купуват всеки ден.

От своя страна регионалният шеф Анатоли Станев поддържа самодейността и даде обещание подпомагане при нужда. Той бе безапелационен, че сходни начинания са потребни и работещи, както и че повече институции на държавно и локално равнище би трябвало да бъдат отворени към мнението на гражданското общество. „ Необходимо е да чуваме какво желаят хората и от какво имат потребност. Това е основата на всяко дейно ръководство. “, съобщи Станев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР