Това стана ясно на извънреден брифинг на Спецпрокуратурата относно вчерашната

...
Това стана ясно на извънреден брифинг на Спецпрокуратурата относно вчерашната
Коментари Харесай

Бруталната Ромска Банда На Хамдитата Налага Невиждан Терор! Взимат Имоти Със 100% Лихви, Златото Е С Шепи! Снимки

Това стана ясно на ексклузивен брифинг на Спецпрокуратурата по отношение на вчерашната акция в Димитровград на ГДБОП против лихварски ромски клан. " Имаме и вторични закононарушения, свързани с тази им активност - изнудване, закани, закани за ликвидиране.

Те са в много недодялан вид. Хора са бягали и са напускали територията на България, написа Блиц. Лица са принуждавани да проституират, с цел да върнат тези заеми. Най-лекият вид е бил прехвърлянето на парцел - къща или имот ", обявиха от Спецпрокуратурата.



" В околните часове ще се внесе мярка за неотклонение " задържане под стража " на петима от шестимата обвинени. Шестият брат е разгласен за търсене. Със съдействието на ГДБОП имам вяра, че лицето оптимално бързо ще бъде издирено и арестувано ", прибавиха от там. В лицата са открити златни украшения, близо половин кг.

" Братята са били доста брутални и не са зачитали изобщо реда в страната. Упражнявали са неведнъж принуждение и побой, принуждавали са хора да проституират. Хората са били изцяло обезверени от наглостта и арогантността на тази група. По отношение на лицата, които са употребявали услугите им, може да се каже, че са хора с невисок обществен статус главно в Димитровград и хасковския район ", обявиха представители на Спецпрокуратурата.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР