Това стана само три дни след като 40-годишната Дунцова подаде

...
Това стана само три дни след като 40-годишната Дунцова подаде
Коментари Харесай

Не допуснаха за участие в изборите Екатерина Дунцова - претендентка за поста на Путин

Това стана единствено три дни откакто 40-годишната Дунцова подаде заявление до изборната комисия, с цел да бъде записана като претендент. Тя е възнамерявала да се кандидатира с платформа за преустановяване на войната в Украйна и освобождение на политическите пандизчии, написа Българска телеграфна агенция.

Видеоклип, оповестен от съветски новинарски канал, демонстрира среща на централната изборна комисия, на която членовете ѝ гласоподават единомислещо да не позволен кандидатурата на Дунцова.

Незабавното торпилиране на акцията на Дунцова ще бъде употребявано от критиците на Путин като доказателство, че на никой с същински опозиционни възгледи няма да бъде разрешено да се изправи против него на първите президентски избори, откогато той стартира войната в Украйна. Те считат, че процесът е подправен и е вероятен единствено един резултат от него, напомня Ройтерс.

Кремъл твърди, че Путин ще завоюва, тъй като се радва на същинска поддръжка в цялото общество, като съгласно изследванията на публичното мнение рейтингът му е към 80%.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР