Това ще ускори работата на приложенията в облака и перифериятаОптимизирани

...
Това ще ускори работата на приложенията в облака и перифериятаОптимизирани
Коментари Харесай

Intel ще оптимизира чиповете си за SAP HANA

Това ще форсира работата на приложенията в облака и периферията

Оптимизирани за SAP модули памет Intel Optane DC ще донесат изгоди за клиентите (снимка: Intel)

Технологичните компании Intel и SAP об явиха партньорство, в рамк ите на което американски ят чипмейкър ще усъвършенства своите хардуерни решения за работа с корпоративн ия софт уер на немския разработчик, включително за системата SAP S/4HANA.

Акцентът на оптимизацията е върху процесорите Intel Xeon Scalable и енергийно-независимите модули памет Intel Optane DC, които, съгласно компанията, могат доста да покачат продуктивността на SAP приложенията, работещи в облака или в периферията на мрежите.

Софтуерът на SAP интензивно употребява паметта, заради което оптимизацията на хардуера на Intel може да бъде от огромна изгода за клиентите, разяснява партньорството сред двете компании SiliconAngle.

Така да вземем за пример, потреблението на SAP S/4HANA с Intel Optane доста понижава сложността и риска от стартиране на приложения в оперативната памет в режим на действително време, предоставяйки на клиентите непрекъснати данни, които са по-устойчиви на компютърни сривове.
още по тематиката
Разчетите на SAP демонстрират, че клиентите могат да понижат времето за възобновяване на данни от базите на SAP S/4HANA с размер 6 терабайта (TB) от 50 минути на единствено 4.

Intel Optane DC обезпечава доста по-плътна памет, което разрешава на клиентите на SAP S/4HANA да извършват повече обработки на данни на еднакъв сървър, намалявайки разноските.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР