Това се случва в Русия през далечната 1948 година. Сталин

...
Това се случва в Русия през далечната 1948 година. Сталин
Коментари Харесай

Държаха Петима Заключени Цели Две Седмици Без Сън! Това, Което Се Случи Накрая Е По-Страшно От Смъртта! Шокиращи Снимки!

Това се случва в Русия през далечната 1948 година. Сталин има фикс концепция да сътвори свръхвойника на бъдещето.

Година преди този момент, съветски учени демонстрират различен злокобен опит – отрязани кучешки глави са поддържани живи с часове благодарение на системи, които симулират кръвообращение.

Целта на опита е основаването на бойци, които да не престават да се бият за избран интервал от време, откакто към този момент са убити!



Но това, което следва е в действителност потресаващо. Избрани са петима политически пандизчии от препълнените сибирски лагери. Били са интелектуалци - оперен артист, инженер, счетоводител, академични учител и доктор - всеки един от тях човек с висока просвета, които са попаднали под ударите на безмилостните чистки на Сталин. Обещана им е независимост при едно само изискване – че ще съумеят да устоят 30 дни без никакъв сън!

Целта на опита е да се основат бойци, които в никакъв случай не спят и имат по-голяма физическа мощ и устойчивост от естествените хора.

Експериментът е извършен в далечен теоретичен център в Сибир.

Мъжете са затворени в особено помещение, а във въздуха е пуснат газ, който подтиква организмите им, с цел да не могат да заспиват.

Наблюдавани са през дребни отвори във вратите, и диалозите им са слушани с микрофони. В помещението имало кревати, течаща вода и тоалетна, книги и задоволително храна за месец.



През първите дни мъжете си говорели, споделяли своите ориси.

Отношенията сред тях почнали да се изострят към шестия ден, когато сред тях почнали свирепи кавги – те се упреквали взаимно, че са заключени в този затвор.

На деветия ден, единият от мъжете откачил и почнал да крещи неистово и да си блъска главата в стената! Крещял толкоз мощно, че си скъсал гласните струни и изцяло изгубил гласа си!

Другите мъже късали страници от книгите, увивали в тях своите фекалии и ги промушвали през дребните отвори на открито.

На 15 ден всичко било безусловно безшумно. Единственият симптом на живот бил безшумно дишане, което се долавяло от микрофоните.

Учените решили да влязат и да инспектират какво става вътре и изключили газа. Казали на пандизчиите да се отдалечат от вратата и да легнат по очи. Ако инспекцията мине без проблем, един от тях щял да бъде освободен. От вътре се чул пресипнал и хриптящ глас:

Ние към този момент не желаеме да сме свободни!

Когато двама учени и трима боеца влезнали, те заварили неизразим смут!

Храната била съвсем непокътната, само че мъжете били задачите в кръв и рани! Те имали отхапани пръсти, откъснати части месо по тялото. В следствие открили, че те са яли личната си плът, която са откъсвали от тялото си с остри камъни! Раните били толкоз дълбоки, че се виждали оголените им гръдни кошове.

Явно от прекъсването на газа те внезапно обезумели и се нахвърлили върху шокираните бойци. Имали нечовешка мощ и безусловно раздрали със зъби единия от бойците. Последвала пукотевица и двама от „ опитните мишки “ били надупчени. Успели да надвият останалите трима, които въпреки всичко доказвали, че опита е сполучлив – основани са същества, които не спят и имат нечовешка мощ!

Вързали ги за носилки и почнали животоспасяващи интервенции.

Мъжете молели лекарите да не им поставят анестезия, и до момента в който хирурзите ги режели, те изпитвали същинско наслаждение – безусловно изпадали в възторг! Двама от мъжете в следствие заспали и умрели скоро по-късно.

Последният, който оцелява молил да го върнат в камерата и да пуснат отново газа.

Докато го развързвали от носилката, той съумял да се добере до револвера на единия от бойците и прострелял академик в главата.

Войниците го простреляли неведнъж в тялото. Докато умирал го попитали:

Какво си ти!?



Мъжът дал отговор:

Аз съм всеки един от вас. Аз съм същинската същина, която се таи надълбоко в душата на всеки един човек. Аз съм това, от което най-вече ви е боязън, само че без което не можете.

Аз съм това, от което в никакъв случай няма да можете да избягате. Аз съм всеки един от вас...

Единият от бойците довършил мъжа с изстрел в главата./Bradva.BG, фрагменти: Youtube
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР