Това са слухове, каквито ще има още много! Така Дани

...
Това са слухове, каквито ще има още много! Така Дани
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Аз областен координатор на ГЕРБ? Не са важн...

Това са клюки, каквито ще има още доста! Така Дани Каназирева, определена за народен представител от ГЕРБ-СДС, отговори на въпрос дали ще се съгласи да заеме значими длъжности, в случай че бъде препоръчана от ГЕРБ.

Каназирева напуща регионалната администрация, с цел да постави клетва на следващия ден в 45-то Народно заседание. Днес е последният й работен ден като регионален шеф.



За Каназирева се спрягат разнообразни постове - министър в новия кабинет, препоръчан от ГЕРБ, зам. - началник на Народното събрание и даже регионален координатор на ГЕРБ.



Каназирева подсети, че на времето са били изключени от ГЕРБ поради Цветан Цветанов и неговите доближени, тъй като са имали положителни връзки с Бойко Борисов. Сега Цветанов го няма, по тази причина одобрих поканата от ГЕРБ като представител на гражданската квота, изясни Каназирева.



Тя увери, че ще работи старателно и безрезервно, както до в този момент в Областната администрация, където закупи най-ценния опит и имаше превъзходен екип от специалисти.



Колегите я изпратиха с овации. А Петър Петров, който от през днешния ден поема поста в региона, и подари цветя и картина. Каназирева пък увери, че ще следи от близо значимите планове в района и и предложи на депутатите да оставят борбата и да работят делово за стабилността на страната.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР