Това са съюзи, създадени в ада! Има връзки, които нямат

...
Това са съюзи, създадени в ада! Има връзки, които нямат
Коментари Харесай

Точно с този знак на Зодиака НЕ трябва да се срещате!

 Untitled-13

Това са съюзи, основани в пъкъла! Има връзки, които нямат никакво бъдеще.

1. Овен

Раците са доста чувствителни и дано помислим: Овенът не е най-търпеливият човек на планетата. Овенът ще изиска да направи нещо,   Ракът ще изиска първо да  намерения за това, само че на  Овена това въобще няма да му хареса!

   връзки

Рак, вие сте доста прочувствени и имате потребност от някой, който ви схваща и поддържа. Девите, като предписание, са прекомерно сериозни и сдържат страстите си. Вие сте прекомерно разнообразни!

5. Лъв

Лъвът е радостен и гиздав, и може да се сблъска с  ревностните Скорпиони. Скорпионът не постоянно ще ви прави похвали, Лъв.

6. Дева

Стрелец обича конкуренциите, а Дева  ненавижда това. Стрелците са прекомерно безгрижни и свободни и те няма да се интересуват по какъв начин ви ще се отразят дейностите им.

7. Везни

Скорпионите са по-интензивни и буйни. Те нямат нищо срещу да се сблъскат с вас. Везните се нуждаят от естетика и те, несъмнено, няма да я получат от Скорпион.

8. Скорпион

Скорпионът и Овенът са самостоятелни и изпитват компликации. Вие ще бъдете чудесна двойка за еднодневно празненство, тъй като половата химията посред ви е идеална. Но всичко, което може да продължи по-дълго, ще ви докара до огромен спор.

9. Стрелец

Вие обичате да бъдете спонтанни, а това Телецът ненавижда.

10. Козирог

Стрелците обичат да се смеят, до момента в който Козирогът е по-сериозен. Тези връзки няма да работят през цялото време.

11. Водолей

Водолеите са неповторими и самостоятелни, а Рибите са прекомерно взискателни. Рибите се нуждаят от внимание и грижа, а Водолеят е ангажиран, тъй като да се пробва да избави другите хора и планетата.

12. Риби

Рибите постоянно могат постоянно да витаят в  облаците, само че надълбоко в себе си желаят единствено един. Близнаците се нуждаят от цялостна независимост и в случай че усещат мощна връзка, те стават неспокойни.

 

Още по тематиката:

Непоносимите: Общуването с тези знаци на зодиака е извънредно мъчно

 

Различните знаци на зодиака “награждават ” хората с избран набор от качества. За някои са присъщи любезност и  предпочитание за помощ. Други шокират с импулсивност, непредсказуемост, лукавство. Астролозите са разкрили с…

Цялата публикация

Можете и би трябвало да замените всеки човек в своя живот

 

Мисля, че е належащо да се разделяме с всички – с всеки един, който е спрял да ви цени  или да цени  връзката ви. С наемен служащ, с родственик, с…

Цялата публикация

Нова епоха: Сатурн в Козирог (2018-2020) – прогноза за всички знаци на зодиака – II

 

Влиянието на Сатурн в знака на Козирог за всеки знак на зодиака Овен: Сатурн ще има благотворно въздействие върху развиването на кариерата ви в интервала от декември 2017 до 2020:…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР