Това са онези хора, които пробиват, режат, тряскат врати, тропат

...
Това са онези хора, които пробиват, режат, тряскат врати, тропат
Коментари Харесай

8 типа съседи, които навярно има всеки

 моите благи съседи

Това са тези хора, които пробиват, режат, тряскат порти, тропат като слонове, пеят по нощите.. с една дума – съседите! Как наподобяват? Защо го вършат? Може би имат някакъв проект?

Човекът-бормашина – неотдавна си е купил прекомерно безценен апартамент и в този момент се пробва да усили площта на жилището, правейки дупки на всички места.

Вие знаете, че там живее някой, само че в никакъв случай не сте го виждали. Това е съседът-призрак.

Съседката, която знае всичко за всички, въпреки да не се е отдалечавала повече от пейката пред блока. А от кое място знае? Отговорът е елементарен. Тя е съседката-медиум.

Посред нощ, измежду цялостна тишина, внезапно стартира да свири музика и да се чуват крясъци? Това е вашият комшия – шегаджията от психиатрията.

Щедрата душа. Съседът ви има уай-фай без ключова дума? Значи това е той. Господин Щедрата душа. Единственият и несравним.

Слушате пристъргване на местещи се мебели денонощно. Това е вашият комшия – гуруто на фън шуя. Той непрекъснато гледа мебелите му да са в сходство с последните трендове на античната просвета.

Ейс Вентура. Лай на куче? Или мяукане на котка? Зловещо съскане на гърмяща змия? Вашият комшия е именитият бранител на животинския свят – Ейс Вентура.

Автофенът. Колата е неговият живот. Алармата се задейства от всеки седнал върху нея бацил. По пет пъти на нощ.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР