Това разкриват хора от екипа на предаването. По време на

...
Това разкриват хора от екипа на предаването. По време на
Коментари Харесай

Танцьорката на Емрах плакала заради целувката

Това разкриват хора от екипа на предаването. По време на снощния лайф синът на Тони Стораро прояви невиждана безочливост, като си разреши да я целуне на сцената без нейното предпочитание. Още по време на подготовките на буйното танго Емрах разкри пред камерите, че мъчно се въздържа и желае да я награби.

Самата Веси очевидно няма благосклонности към 22-годишния реализатор и неколкократно изясни пред камерите, че целувка по време на танца няма да има. „ Танцуващите набират пристрастеност и гняв, приближават се и се раздалечават, всякога са на косъм да се целунат, само че в никакъв случай не се случва “, обясняваше Веси във видеото от подготовките.
Реклама

В кулминационната точка на сцената обаче Емрах реши да не се съобрази с нея и я въпреки всичко я целуна, написа Интриги. За всички беше очевадно неприятното възприятие, което остави у партньорката си след края на танца. Тя не съумя да скрие унижението и яростта, които изпитваше, и колкото и да се усмихваше пред камерите, в очите й се четеше яд.„ По време на лайфа Веси едвам съумя да скрие сълзите си, само че зад кулисите не се сдържа и се разплака.
Реклама
Тя не го харесва, само че до момента се опитваше да се държи професионално. След наглото му държание показа, че желае да напусне предаването “, разкриват източници. Хора от обкръжението на Емрах пък признават, че сходно държание е негова запазена марка. „ Той не почита мнението и персоналното пространство на дамите. За него думата „ НЕ “ не съществува. И когато една жена не желае да бъде с него, става още по-настъпателен, до момента в който не получи своето “, разкриват негови познати.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР