Това разказа пред изданието съселянинът и състудент на схимонах Никодим

...
Това разказа пред изданието съселянинът и състудент на схимонах Никодим
Коментари Харесай

Дъното! Разгонен Поп Маст*рбира Пред Ученички В Градския Транспорт В София! Оказа Се Замесен С Топ Гангстери!

Това описа пред изданието съселянинът и състудент на схимонах Никодим Митко Карамачев. Последната жертва на попа е 15-годишната Анастасия, пред която той на 5 май развявал члена си в метрото.

" Светското му име е Виктор Василев Чаев. От петричкото село Първомай е и е роден през 1968 година ", безапелационен бе Карамачев. По думите му съселянинът му имал връзка с дама, която разрушила сърцето му. Заради нея решил да стане духовник. Беше човек на лукса, живееше самомнителен ", спомни си Митко, с който били състуденти в Скопие. Когато се върнал, Виктор станал пръв другар с ръкоположения за архонт от Старозагорския митрополит Галактион Чомбе. Кочев бе апетитен създател на убийството на европейския и нееднократен републикански първенец по битка Стефан Мирославов - Крушата. Бил е и притежател на ПФК " Пирин ".

" Постоянно ги засичахме дружно. По-късно не се отделяше и от Маникатов. Говореше се в района, че употребяват попа да транспортира опиати за Гърция, тъй като тия в расо на границата никой не ги ревизира ", описа още състудентът на Никодим. " Все носеше съкпи айфони и смартофони. Даваше ги в заложната къща в града и там ги продаваха на ниска цена. Знаехме, че ги краде от южната съседка " уверен бе Митко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР