Това прочете в декларация от името на ПГ на Обединените

...
Това прочете в декларация от името на ПГ на Обединените
Коментари Харесай

На Днешния Съдбовен Ден Волен Сидеров Изригна И Ги Посече Безмилостно: С Мръсната Вода Изхвърлихме И Бебето!

Това прочете в декларация от името на ПГ на Обединените патриоти ръководителят на групата Волен Сидеров във връзка 28-та годишнина от рухването на комунистическия режим у нас, предава Пик.

По време на тоталитаризма нямаше редица свободи, като да вземем за пример свободата на словото и свободата да се пътува, само че пък в този момент някои от тези свободи са свързани с финансови благоприятни условия, каквито доста българи няма. Пълно благополучие няма, добави той. Под напън извън и с помощ от вътрешната страна страната се водеше към съсипия. Една от първите грепшки, която би трябвало да изправим е да не слушаме непознати посланици. Мисля че Патриотите имат позитивно въздействие в кабинета в това отношение, акцентира Сидеров. Все още няма разбор на грешките, които направихме по време на прехода.

Отвън ни се внушаваше, че всичко би трябвало да се приватизира, защото страната е неприятен собственик. Сега вършим по този начин, че да потвърдим, че страната е добър собственик и ще създадем проверка на грабителската приватизация. Това се натрупа като закононарушение, за което няма наказване. Сега ръководещата коалиция стига до извода, че би трябвало да има следствие. Но за 6 месеца, даже за 6 години няма по какъв начин да се поправят закононарушенията, осъществени за 28 година Спортът злословене поради самото злословене направи по този начин, че преходът е несполучлив. Нека в този момент изправим грешките, които извършихме, с цел да бъдат синовете и внуците ни на по-чиста територия, сподели още Волен Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР