Това призна финансовият министър Владислав Горанов. Той уточни, че те

...
Това призна финансовият министър Владислав Горанов. Той уточни, че те
Коментари Харесай

Много Важна Информация От Министър Горанов За Коледните Добавки! Ето Каква Е Присъдата!

Това призна финансовият министър Владислав Горанов. Той посочи, че те са едвам към няколко стотин млн. лева, най-вече от Данък добавена стойност. Голяма част от остатъка се дължи на неизпълнени разноски, като множеството от тях са по европейски стратегии.

Горанов предвижда, че огромна част от тези разноски ще бъдат изплатени до края на годината и бюджетът може да приключи на напълно дребен остатък.

Министърът още веднъж подсети, че нито лев от спомагателните доходи от събираемостта не може да бъде употребен за преразпределяне, а ще влязат в запаса и ще покриват задължения.

В същото време министър председателят Бойко Борисов неведнъж е подчертавал, че събираемостта е огромна и страната е събрала в допълнение над 2 милиарда лева

Във връзка с коледната добавка на пенсионерите Горанов сподели, че такива несъмнено ще има, само че занапред се мисли за формула, кои от тях ще получат пари. Със сигурност обаче не всички пенсионери ще имат добавки.

Горанов още веднъж акцентира, че здравната система има съществени проблеми и чака от новото управление стандарт за опазване на здравето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР