Това правителство трябва да проведе битката срещу мафията. Конституционно тази

...
Това правителство трябва да проведе битката срещу мафията. Конституционно тази
Коментари Харесай

Асен Василев: Битката срещу мафията зависи от подкрепата в парламента

Това държавно управление би трябвало да организира борбата против мафията. Конституционно тази борба зависи от задоволително поддръжка в Народното събрание. Това съобщи вицепремиерът и съпредседател на " Продължаваме Промяната “ Асен Василев по време на ексклузивен брифинг на партията в Народното събрание. 

" Ако няма такава поддръжка, няма смисъл това държавно управление да го има. Трябва да отидем на избори и да убедим жителите, че борбата против мафията е основна “, уточни той. 

Асен Василев разяснява, че от " Продължаваме Промяната “ не са стимулирали депутатите от " ИТН “, петима от които през днешния ден оповестиха, че напущат парламентарната група на партията. Според Василев тяхното решение демонстрира желанието им да застанат на страната на народа в борбата против мафията. 

По-рано през днешния ден министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев разгласи, че напуща " ИТН “ и смъква доверието си от водача на партията Слави Трифонов. Петима депутати от политическата групировка също обявиха своето отдръпване, както и желанието си да продължат работа като народни представители, нечленуващи в парламентарни групи.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР