Това правителство става все по-несериозно. Как да правиш сериозен политически

...
Това правителство става все по-несериозно. Как да правиш сериозен политически
Коментари Харесай

Цветан Фиков: Политиката на този кабинет е като полицейска самодейна комедия, копираща по китайски модел Луи дьо Фюнес

Това държавно управление става все по-несериозно. Как да правиш сериозен политически разбор на самодейна театрална комедия? Затруднен съм в действителност. Дори, индивидът в мен с обучение от НАТФИЗ, е усложнен да проучва сходен хибрид “политическа комедия”. Това разяснява журналистът Цветан Фиков на страницата си във Facebook, откакто Лена Бориславова разгласи, че хора от листата на Кирил Петков щели да вземат участие в митинги против властта.

" От няколко дни даже ограничих изявленията си, тъй като чувствам, че получават повече форма на анекдот от колкото на съществено мнение за политиката на този кабинет. Като полицейска самодейна комедия копираща по китайски модел Луи дьо Фюнес от средата на предишния век са…Днешните думи на Лена Бориславова, обаче са падението на визията ми за политическа халтура! ", счита Фиков.

“В митингите на пожарникарите и служителите на реда, има данни, че присъединяване ще вземат лица от престъпния контингент в страната.” Аз не мога да го схващам, в действителност!, обобщава журналистът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР