Това правителство, колкото трудно беше направено, много лесно може да

...
Това правителство, колкото трудно беше направено, много лесно може да
Коментари Харесай

Социолог: Това правителство, колкото трудно беше направено, много лесно може да бъде свалено

Това държавно управление, колкото мъчно беше направено, доста елементарно може да бъде свалено. Това заяве социологът Марчела Абрашева, районен шеф на интернационалната социологическа организация " Кантар ".

" ГЕРБ наподобяват в по-добра позиция, тъй като публично, а най-вероятно и действително не са водачите на това нещо. Нямат си доверие. Ако те си имаха доверие, щеше да бъде още по-скандално, тъй като това са политически сили, които в последните три години съумяха да убедят обществото, че не са примирими величини. "

Запитана може ли основният прокурор да бъде консолидиращ фактор, Марчела Абрашева уточни:

" Той наклони везните от една управническа формула към друга. Влиянието на това, което той ще направи или ще каже не трябва да се подценява. "

Според Абрашева можем да чакаме от Иван Гешев " нова порция неприятна дума от същото, на по-висок глас, с повече свидетелства ", само че ѝ е мъчно да си показа резултата, откакто беше анулирано обръщението на основния прокурор към нацията, той изиска закрито чуване в Народното събрание, а в този момент " ще има роман в Брюксел ".

" Всякакви разкрития, които биха се появили, без значение дали биха засилили неприемането на сегашната настройка, може би биха имали по-дълъг резултат за нас като общество ", счита Абрашева.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР