Това показват първите резултати от избраните фирми и подписани заповеди

...
Това показват първите резултати от избраните фирми и подписани заповеди
Коментари Харесай

Цените на чадърите и шезлонгите при новите търгове за плажовете достигат до 50 лв.

Това демонстрират първите резултати от определените компании и подписани заповеди от министъра на туризма Илин Димитров

Предложените цени за чадъри и шезлонги при новите търгове за отдаване чартърен на плажове по Българското Черноморие доближават 50 лева Това демонстрират първите резултати от определените компании и подписани заповеди от министъра на туризма Илин Димитров, откри инспекция на TravelNews в извършените процедури. До момента са избрани трима наематели от близо 50 търга, като състезания се организират всеки ден. Плажовете се отдават чартърен за 5 години.

Най-висока наема цена е достигната за плаж “Младост ММЦ Приморско “ от 251 900 лева без Данък добавена стойност на година. За победител е избрана компанията „ Ем Би Би Турист “ ЕООД със притежател Михаил Борисов. Тя предлага оптималната цена за чадър и шезлонг от 50 лева, показва  на министъра. Началната цена на търга започваше от 117 153 лева без Данък добавена стойност.

Наемател на морски плаж „ Минерален басейн Север “ във Варна става „ Радон “ ЕООД с препоръчана цена от 32 400 лева без Данък добавена стойност на година. Собственик на компанията е Иван Кюмюрджийски. Максималната цена за шезлонг и чадър е 30 лева.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР