Това пишело в предсмъртната бележка на жената, която убила болната

...
Това пишело в предсмъртната бележка на жената, която убила болната
Коментари Харесай

Ето какво пише в предсмъртната бележка на жената, убила майка си и опитала да се самоубие

Това пишело в предсмъртната записка на дамата, която умъртвила болната си майка, след което пробвала сама да отнеме живота си с кухненски нож, научи BulNews.bg.
Зловещата фамилна история потресе Лом в края на предходната седмица. 84-годишната Екатерина А. от квартал „ Младеново “ беше открита заклана в леглото си, а щерка й Иванка И. – потънала в кръв с рани от нож в гърдите и шията. На ужасяващата панорама се натъкнала другата щерка на убитата бабичка – В.И.

В кървавата баня проверяващи служители на реда разкрили предсмъртна записка в тефтерче. От нея станало ясно, че Иванка умъртвила майка си и след това сама протегнала ръка на живота си. Двете дами живеели в последна бедност и дъщерята към този момент не можела да търпи ситуацията, в което се намирала, откогато майка й била прикована на легло. В бележката тя споделяла, че е в невъзможност. От прощалните й думи ставало ясно още, че с Екатерина били във влошени връзки, защото болната бабичка била станала сприхава и капризна.

Оказало се, че Иванка неотдавна претърпяла психологичен срив.  Жената не можела да прежали внучето си, което умряло преди 1 година, настояват поданици на кв. “Младеново ” в Лом. Малко по-късно майка й паднала и си счупила таза, при което останала на легло. Семейството съумяло да събере пари за скъпа интервенция за замяна на ставата ѝ. Вместо да се вдигне на крайници обаче, старицата останала неподвижна, а двете с щерка й изпаднали в последна беднотия.
Макар Иванка да била неразделно до нея, в един миг не издържала. Тя постоянно споделяла на свои близки, че е на „ лимита “, като даже намеквала за самоубийство. Така се стигнало до съдбовния ден, в който сграбчила нож, прерязала гърлото на майка си и след това забила острието два пъти в себе си.

Лекарите в общинската болница в Лом не престават да се борят за живота на Иванка. В момента тя е с раздрана щитовидната жлеза и не може да приказва. Тежкото положение на дамата от раните, които си е нанесла сама, в допълнение се е усложнило от получен инсулт, оповестиха медици. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР