Това означава, че жителите трябваше да пътуват до станции за

...
Това означава, че жителите трябваше да пътуват до станции за
Коментари Харесай

„Къде е водата?“: Жителите се редят на опашка за събиране на бутилки, след като голям инцидент остави хиляди без водоснабдяване

Това значи, че жителите трябваше да пътуват до станции за бутилирана вода, ситуирани на паркинга Godalming Crown Court и Arlington Park и се возете по Old Portsmouth Road.

На водоснабдителната станция в Годалминг десетки коли се движеха на заден ход, чакайки вода, причинявайки тапи в локалния регион.

Представителите на Thames Water раздаваха две каси на домакинство, като всяка кутия съдържа 12 бутилки.

Изображение: Снимка: @Jeremy_Hunt

„ Бясна съм “, сподели Серена Хауърд от Милфорд, която чакаше на опашката два часа, с цел да вземе кутии вода за себе си и нейните съседи.

" Къде е водата за хората? " попита тя.

Г-жа Хауърд сподели, че е трябвало да бъде в листата с цели за доставка на вода до къщата й, защото и тя, и щерка й имат медицински проблеми, само че сподели, че се бори да се свърже с всеки, който може помощ и трябваше сама да извърви пътуването, с цел да го вземе, макар че беше неработоспособен.

„ Отстраниха ми дебелото черво, тъй че имам диария… не мога да хапвам, без да мине напряко през мен. Имаме трябваше да употребява водата от езерото, с цел да пусне водата в тоалетната ", сподели тя.

Въпреки това, госпожа Хауърд изясни, че в действителност се тревожи за дребната й щерка, която неотдавна беше диагностицирана с диабет вид 1.

Тя сподели: „ Тя се надъхва, тъй като през днешния ден не е изпила задоволително течности, не е изпила задоволително течности, с цел да поддържа захарта ниска, в нейния случай, в случай че падне прекомерно ниско, е рисково, в случай че отиде прекомерно високо - тя поврежда органите си. "

Г-жа Хауърд в последна сметка събра общо седем случая, някои за нея, а други за нейните съседи, за които сподели, че имат дребни деца.

Тя беше веселя се да оказа помощ, само че сподели: „ Не считам, че [би трябвало] да зависи от човек с увреждания да излиза и да оказва помощ на другите. “

Прочетете повече:
Предупреждения за наводнения остават след бурята Ciaran - само че се чака дъждът да премине

Публикувайки в X, прочут преди като Twitter, Thames Water сподели: „ Постигнахме прогрес в отстраняването на проблемите със снабдяването, само че би трябвало да напълним още веднъж резервоари. Осигуряваме бутилирана вода до 21:00 ч. и чакаме да го създадем още веднъж на следващия ден. "

Но има опасения, че в случай че техническите проблеми не бъдат отстранени, това може да значи, че децата ще бъдат арестувани от учебно заведение в понеделник - с родителите би трябвало да намерят покритие за гледане на деца в последния миг.

Пол е измежду засегнатите, защото водата в семейството му свърши в събота следобяд.

„ Това е наранено доста. Нито можем да се мием, нито нищо, не можем да вършим нищо. Ужасно е. "

Той изясни, че и двамата с жена му работят на цялостен работен ден и се притесняваше, в случай че учебните заведения би трябвало да затворят заради спирането, те ще би трябвало да измислят какво да вършат с децата си.

>

„ Един от нас ще би трябвало да си вземе почивен ден, с цел да се грижи за тях “, сподели той. „ Не е добре. Изобщо не е добре. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР