Това от няколко дни насам ни демонстрират част от управляващите

...
Това от няколко дни насам ни демонстрират част от управляващите
Коментари Харесай

За някои партийци и ла@ното на „наш човек” мирише на теменужки нищо, че вони нетърпимо

Това от няколко дни насам ни показват част от ръководещите с опитите си да отклонят фокуса на публичното внимание от партийния кадър на Демократична България във военното министерство Мустафа Емин. Съветникът на Тагарев, меко казано, се на@ра в „ Пирогов ”. Вместо обаче партийците да почистят мръсотията, се втурнаха да търсят оправдания и да пазят своята креатура.

В началото напомням грозният скандал в незабавния институт, породен от съветника на военния министър Тагарев Мустафа Емин – човек с педагогичен профил, неизбран  за народен представител от квотата на Демократична България. Та въпросният партиен функционер от „ Да, България ” завел детенцето си в лечебницата и завихрил скандал, че трябвало да чака часове наред с други пациенти, а не приели отрочето му с преимущество?! Заплашвал доктори и личния състав с височайшите си познанства.

Медиците обаче споделиха безобразното държание на партиеца в обществените мрежи и като стартира една социална свада, та още се точи...

Вече разясних въпросния скандал, няма да отегчавам с повторения на тезите към обстоятелствата.

Само минавам през днешния ден да отбележа, че

е много психарско и нездраво държанието на някои от властта, които като матросовците бранят оцапания си представител.

Хората не са нито глупави, нито слепи и сносно виждат безобразията, които „ нашите ” хора правят. И за гафовете на пишман политическите функционери не са отговорни нито някаква фантомна " пета колона ", нито Путин, нито Т.Живков или Б.Борисов.

Тъпо е когато някой от властта се на@ере, да обяснявате, че акото им мирише на теменужки, тъй като не е правилно.

И никой отвън партийната ви сглобка не е отговорен за следващата осир@ация на някой от вас.

Като трансферирате непрекъснато виновността за всеки позволен ваш гаф на другиго не потвърждавате нищо повече от това, че чисто и просто сте „ хора на лъжата ”/Морган Скот Пек/, които все гледат да търсят оправдания за гафовете си в други, само че не и в себе си. Примерно, когато се на@кат, постоянно питат:

кой ми с@а в гащите?

Така в този момент вършат от Демократична България в безумните си опити да оправдаят наглата постъпка на Мустафа Емин и инатлъшкото държание в негова отбрана на военния министър Тагарев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР