Това не е просто хулиганска проява. Това е атака срещу

...
Това не е просто хулиганска проява. Това е атака срещу
Коментари Харесай

Шефът на СОС: Костадинов да озапти ордите си

Това не е просто хулиганска демонстрация. Това е офанзива против лицето на българската страна. Така ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев дефинира вандалските прояви на последователите на " Възраждане " към постройката на Столична община през вчерашния ден.
По фасадата на общината са хвърляни камъни, има строшен прозорец, постройката е замеряна с яйца, заяви още той в ефира на Нова телевизия.

Георгиев уточни, че народен представител от “Възраждане” е размахвал депутатската си карта в лицето на служителите на реда. " Уважаеми депутати, вашите карти не са ви дадени, с цел да ги размахвате пред служителите на реда ", обърна се Георгиев към народните представители от партията. Те са се пробвали да попречат на униформените да опазят постройката от опита още веднъж да бъде свалено знамето на Украйна от фасадата на общината в София.

" Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов да озапти своите орди. Депутатите получават пари, с цел да одобряват закони за положителното на страната, а не да провеждат офанзиви над обществени институции ", сподели Георгиев, представен от actualno.com.

Председателят на СОС беше безапелационен, че би трябвало да се даде отпор на насилието. “Не може в центъра на София депутати да предвождат хора и да провокират безредици”, сподели той.

Георгиев съобщи, че няма желание да беседвам с водача на “Възраждане” за случилото се.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР