Това написа в туитър Иван Гешев и публикува прессъобщение от

...
Това написа в туитър Иван Гешев и публикува прессъобщение от
Коментари Харесай

Главният прокурор избухна с нов гневен пост в социалните мрежи


Това написа в туитър Иван Гешев и разгласява прессъобщение от ДАНС за открити неистинен вести, оповестени за основния прокурор. 

В Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) е получен сигнал от жител, касаещ съществуването на документ с автограф на шефа на САД " Финансово разузнаване " - ДАНС и съдържащ изказване за налични огромни суми в банкови сметки зад граница на името на Главния прокурор на Република България.

Установено е, че посоченият в сигнала документ е бил обект на обява без създател на уеб страницата actualno.com от 23.10.2019г. По случая в ДАНС е осъществена инспекция. Установено е, че документ с подобен номер и наличие не съществува. Резултатът от инспекцията е оповестен на сайта на ДАНС, раздел " Информация ", със следното известие от 23.10.2019 година:  Във връзка с журналистически материал от 23.10.2019 година в уеб страницата actualno.com със заглавие " Пере ли пари единственият претендент за основен прокурор? (ДОКУМЕНТИ) ", без създател, в който е оповестено копие от писмо на бланка на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) с рег. № ФР-10-7326/04.11.2015 година, подписано от шефа на САД ФР – ДАНС, в Агенцията е осъществена инспекция и е открито, че документ с подобен номер и наличие не е създаван в ДАНС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР